De pagina van Gerrit Jan Kaatman

Hallo, ik ben dus Gerrit Jan Kaatman en ik ben geboren op 28 april 1963 in Eerbeek. Ik ben getrouwd en we hebben samen 8 kinderen, 4 biologische kinderen en 4 pleegkinderen. We zijn pleeggezin voor crisiszorg, perspectief biedende zorg en weekendopvang. Er wonen 4 pleegkinderen in perspectief biedende pleegzorg binnen ons gezin die alle 4 uit 1 gezin komen. We hebben als ouders dus nauwelijks tijd om ons te vervelen gelukkig. Mijn gezin is voor mij de basis van het leven. Om te kunnen leven moet er ook gewerkt worden en in ons gezin ben ik degene die het meest buitenshuis werkt. Ik werk als hoofd TD bij Vion Boxtel en Vion Helmond. Binnen Vion doe ik ook technische projecten. Vion is een groot en vooraanstaand internationaal voedingsmiddelen concern met ca. 30.000 medewerks en vestigingen over de hele wereld. Ik werk vanaf mijn 22e in de vleesindustrie als techneut. Van huis uit elektromonteur en daarna hoofd TD en technical project manager. Zo heb ik onder meer veel gewerkt voor SturkoMeat, Dumeco (Vion tegenwoordig), Meat Business Europe, Jutland Meat (Struer, Denemarken) en Diamond Valley Pork (Laverton, Australie) Ik heb onder andere als project gehad de herbouw van de grote varkensslachterij van Dumeco in Boxtel waarbij ik eindverantwoordelijk was voor de technische kant van het project en medeverantwoordelijk voor de financiele kant. Op dit moment ben ik een vrijwel geheel nieuwe afdeling TD op aan het zetten op de vestiging in Helmond.MIJN ROOTS
Ik ben geboren als vierde kind in een gezin van in totaal 5 kinderen. Ik heb 2 oudere broers (Dik en Hans), een zuster (Hermien) en een jongere broer (Anjo). Ik kom uit een zogenaamd samengesteld gezin doordat mijn vader en moeder als respectievelijk weduwnaar en weduwe met elkaar zijn getrouwd. Mijn moeder had een dochter en mijn vader twee zonen en na hun huwelijk zijn mijn jongere broer en ikzelf geboren. Ondanks de zeer moeilijke beginjaren voor mijn ouders hebben we allemaal het genot van een echt thuis mogen meemaken en voelen wij ons echt een gewoon gezin. Voor de buitenwereld was dit vaak moeilijk te begrijpen. Ik ben geboren en getogen in Eerbeek. Op 14 december 2002 is mijn vader toch nog onverwacht gestorven aan een hartstilstand.
In 1983 heb ik Hanny ontmoet en wij hebben verkering gekregen tijdens een vakantie weekend dat werd georganiseerd door de jeugdsoos Pandora in Eerbeek.In 1986 zijn we gaan samenwonen en in 1987 zijn we verhuist naar Doetinchem in verband met mijn werk. In 1990 zijn we getrouwd en sinds 1992 wonen we in het dorp Etten in de gemeente Oude IJsselstreek. Hier hebben we (voorlopig) onze thuishaven gevonden. We wonen in een heerlijk ruim vrijstaand huis. Het is vroeger gebouwd als boerderij door de molenaarsfamilie Willemsen. Hun voormalige maalderij aan de overzijde van de weg is verbouwt tot een apartementencomplex genaamd de Stenderkast.
In 1993 is onze oudste zoon Jeroen geboren en dit was werkelijk een fantastische ervaring. In 1995, 1997 en 1999 zijn respectievelijk Marleen, Suzan en Casper geboren. Verder wonen bij ons in perspectief biedende pleegzorg Sharon (1996), Marco (2004), Ricardo (2005) en Wilco (2007) Marco woont bij ons vanaf 2007, Ricardo en Wilco vanaf 2009 en Sharon vanaf 2010. De pleegzorg doen wij via de William Schrikker Stichting.


MIJN HOBBY'S


Mijn hobby's zijn:
* Ons gezin
* Doe het zelven
* Verbouwen en opknappen van het huis
* Vakanties en reizen
* Computers en internet
* Secretaris van de vereniging "Groot Gezin"
* Kerngroeplid van de Kivada (kinder vakantie dagen) in Etten
* Paardrijden (momenteel niet echt aktief)


MIJN OPLEIDING EN WERKZAAMHEDEN

Na het doorlopen van de lagere school (de Theo Thijssen school in Eerbeek) ben ik naar de LTS aan de Molenstraat in Apeldoorn gegaan waar ik later voor de vakrichting elektro heb gekozen. Na de LTS ben ik naar de Loolaan MTS gegaan (ook in Apeldoorn). Hier heb ik gekozen voor de vakrichting energietechniek. In het derde jaar heb ik stage gelopen bij ASEA in Apeldoorn, de PTT in Arnhem en de KEMA in Arnhem. Na het behalen van mijn diploma kon ik geen vaste baan vinden omdat ik nog mijn dienstplicht moest vervullen. Ik heb toen via uitzendbureaus gewerkt bij een isolatiebedrijf en bij de PilloPak (golfpapier). Toen ik eenmaal buitengewoon dienstplichtig werd verklaart kreeg ik al snel een baan als elektromonteur bij de Sturko in Doetinchem, toen nog een zelfstandig bedrijf. In de avonduren heb ik nog diverse technische cursussen gevolgd bij het ROVC evenals de opleidingen middel en hoger management(HBO). Ik heb bij de firma Dumeco gewerkt tot en met 31 augustus 2004. Sturko is in 2001 overgenomen door Dumeco BV. Tot eind 1999 heb ik op de vestiging Doetinchem gewerkt van waaruit ik ook diverse projekten voor andere vestigingen deed. De projekten waren zeer divers maar het meest op het gebied van produktietechnieken, koeltechniek, energie, bouwprojekten, milieuvergunning, enzovoort. Vanaf eind 1999 ben ik gaan werken vanuit de vestiging Apeldoorn. De vestiging in Doetinchem is tot mijn spijt sinds maart 2000 gesloten. Sinds half november 2001 ben ik met het projekt van de herbouw van de vestiging in Boxtel belast geweest in de functie van technical project manager. Dit bedrijf is een van de grootste en modernste produktielokaties van varkensvlees in Europa. Eind januari 2002 vonden de eerste proefslachtingen plaats en vanaf begin maart is het bedrijf volledig operationeel. In de zomervakantie is er overgegaan naar een beperkt 2 ploegensysteem. In het bedrijf zitten verschillende revolutionaire technieken dus het was een echte uitdaging om dit bedrijf mede op te bouwen. Vervolgens was ik daar nog een tijd hoofd technische dienst.
Verder hield ik mij bezig met onderhoud en projecten in de breedste zin van het woord. Enkele technieken waar we dagelijks mee te maken hebben zijn: koeltechniek, hydrauliek, pneumatiek, besturingen, automatisering, waterzuivering, watervoorziening, weegtechniek, robots, enzovoort. Vrijwel alle facetten van de techniek komen aan de orde in meer of mindere mate. Hiernaast verrichtte ik werkzaamheden op het gebied van inkoop, milieu, arbo, energie, (ver)bouw, vergunningen en diverse andere projecten binnen Dumeco BV.
Per 1 september 2004 ben ik vertrokken bij Dumeco en werkzaam geweest als hoofd TD bij Ekro in Apeldoorn, een onderdeel van de van Drie groep. Verder heb ik diverse technische projecten binnen o.a. de vleesindustrie gedaan zoals de technical due dillegence voor Jutland Meat, de opstart van deze slachterij in Struer (Denemarken), opstarten van een chiller in de kippenindustrie bij Miller Poultry in Orland (VS, Indiana). In december 2007 ben ik weer begonnen als hoofd TD bij Vion (voorheen Dumeco) in Boxtel. Bij deze produktielocatie werk ik met een TD van 25 monteurs en op de plant werken ca. 1300 medewerkers. Per 1 september 2008 ben ik tevens hoofd TD van de plant in Helmond met 14 monteurs. Mijn belangrijkste taken hier zijn het opnieuw opzetten van de afdeling TD met voornamelijk eigen monteurs, optimale performance van het produktieproces, beheer opzetten van alle technische installaties inclusief bijbehorende vergunningen en regelgeving, invoeren preventief onderhoud, enzovoort. In het begin waren vrijwel alle monteurs ingehuurd maar we hebben inmiddels weer een eigen team TD. Mocht je aan de slag willen in een uitdagende functie in de techniek binnen de vleesindustrie dan nodig ik je van harte uit om te solliciteren. Dit kan via mijn zakelijke mailadres. Een goede motivatie en instelling zijn voor mij belangrijker dan opleiding en ervaring. Opleidingen kunnen zowel intern als extern gevolgd worden, de mogelijkheden zijn ruim.


ZAKELIJKE LINKS
SFK
Oudournet
Architecten
Top Kip

weerstation de Lichtenberg in 
Silvolde


Bezoek met Mobil aan de McLaren fabriek in 2000Ga naar de pagina van Hanny Ga naar de pagina van Jeroen
Ga naar de pagina van Marleen Ga naar de pagina van Suzan
Ga naar de pagina van Casper Ga naar de pagina van de huisdieren
Ga naar ons fotoalbum Ga naar de pagina met plaatjes van huis en vervoer
Ga naar ons prikbord Terug naar het beginE-mail sturen (prive) E-mail sturen (zakelijk)


Bekijk ons gastenboek
Schrijf in ons gastenboek

Free counter and web stats
De pagina is op 27 augustus 2010 bijgewerkt